a

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit lorem quis bibendum elit.

+01145928421 appetito@mikado-themes.com
Search
Title Image

За нас

ЗАГАРИЯ ®МАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ

КОИ СМЕ НИЕ

Производител № 1 на спагети и макаронени изделия в България по оригинална италианска технология.

История

Заводът производител на макаронени изделия “Загария” е основан през 1958 год. като държавна фирма в сферата на производството на макаронени изделия и е най-големият производител на паста в България.

Завод „Загария“ е построен в Индустриалната зона на град Стара Загора и обхваща площ от 13950 кв.м. С капацитет за дневно производство от 50 тона той е един от най-големите производители на макаронени изделия в нашата страна. От 2013 год. „Загария“ има нов собственик–инвеститор – частната българска компания ЕТ „Георги Стефанов-Златаров“.

В „Загария“, която е с годишен капацитет от 15000 тона макаронени изделия, работят 60 служители.

Обща информация

15000
тона

Годишен капацитет за производство на макаронени изделия

4
производствени линии

PAVAN – Италия

60
човека персонал

НАГРАДИ

„Загария“ никога не е правила компромиси с качеството и безопасността на храните, като се почне от входящата суровина и се стигне до фазата на крайния продукт, като е била награждавана два пъти със златни медали на изложбите на Международния Пловдивски панаир, България и с Голямата награда „Златен лъв“ на изложението „Произведено в България“, София, България.

ПРОДАЖБЕНА ДИСТРИБУЦИЯ

Макаронените изделия, произведени в завод „Загария“, се реализират в цяла България посредством дистрибутори в 26 областни градове. Нашите дистрибутори се подкрепят от шест регионални представители по продажбите.

Фирмата извършва износ в около 10 страни, основно в Източна Европа.

БЕЗОПАСНОСТ НА ИЗДЕЛИЯТА

Макаронените изделия, произведени от 100% твърда пшеница и от 100% мека пшеница в нашитеавтоматизиранипроизводствени цехове се контролират от експерти преди и след процеса. Изделията минават през лабораторен контрол във всеки процес и се опаковат съгласно международните стандарти, в хигиенични условия и според вкуса на потребителите. „Загария“ е наясно със своята отговорност към потребителите и осъзнава правото си да се гордее със своята производствена дейност в съответствие с Разпоредба (ЕС)  №852/2004 на Парламента на Европейския Съюз относно хигиената на храните и ТД01/2013. Понастоящем във фирмата е в процес въвеждането на Система за управление на качеството съгласно стандартите ISO 9001:2008  и FSSC 22000.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем най-разпознаваемата българска марка в сферата на производството на макаронени изделия.

НАШАТА МИСИЯ

Да бъдем фирма, която получава все по-голямо признание за своята марка в национален и международен план чрез разширяване на пазарната мрежа, която произвежда висококачествени макаронени изделия, осъзнава социалната си отговорност, да сме екологично отговорни, да добавяме стойност към икономиката на страната и да сме ориентирани към задоволяване на клиентите си.