ЗАГАРИЯ ®МАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ
КОИ СМЕ НИЕ
Производител № 1 на спагети и макаронени изделия в България по оригинална италианска технология.
История
Заводът производител на макаронени изделия “Загария” е основан през 1958 год. като държавна фирма в сферата на производството на макаронени изделия и е най-големият производител на паста в България.
Завод „Загария“ е построен в Индустриалната зона на град Стара Загора и обхваща площ от 13950 кв.м. С капацитет за дневно производство от 50 тона той е един от най-големите производители на макаронени изделия в нашата страна. От 2013 год. „Загария“ има нов собственик–инвеститор – частната българска компания ЕТ „Георги Стефанов-Златаров“.
В „Загария“, която е с годишен капацитет от 15000 тона макаронени изделия, работят 60 служители.
Обща информация
тона
Годишен капацитет за производство на макаронени изделия
производствени линии
PAVAN – Италия
човека персонал
НАГРАДИ
„Загария“ никога не е правила компромиси с качеството и безопасността на храните, като се почне от входящата суровина и се стигне до фазата на крайния продукт, като е била награждавана два пъти със златни медали на изложбите на Международния Пловдивски панаир, България и с Голямата награда „Златен лъв“ на изложението „Произведено в България“, София, България.
ПРОДАЖБЕНА ДИСТРИБУЦИЯ
Макаронените изделия, произведени в завод „Загария“, се реализират в цяла България посредством дистрибутори в 26 областни градове. Нашите дистрибутори се подкрепят от шест регионални представители по продажбите.
Фирмата извършва износ в около 10 страни, основно в Източна Европа.
БЕЗОПАСНОСТ НА ИЗДЕЛИЯТА
Макаронените изделия, произведени от 100% твърда пшеница и от 100% мека пшеница в нашитеавтоматизиранипроизводствени цехове се контролират от експерти преди и след процеса. Изделията минават през лабораторен контрол във всеки процес и се опаковат съгласно международните стандарти, в хигиенични условия и според вкуса на потребителите. „Загария“ е наясно със своята отговорност към потребителите и осъзнава правото си да се гордее със своята производствена дейност в съответствие с Разпоредба (ЕС) №852/2004 на Парламента на Европейския Съюз относно хигиената на храните и ТД01/2013. Понастоящем във фирмата е в процес въвеждането на Система за управление на качеството съгласно стандартите ISO 9001:2008 и FSSC 22000.
НАШАТА ВИЗИЯ
Да бъдем най-разпознаваемата българска марка в сферата на производството на макаронени изделия.
НАШАТА МИСИЯ
Да бъдем фирма, която получава все по-голямо признание за своята марка в национален и международен план чрез разширяване на пазарната мрежа, която произвежда висококачествени макаронени изделия, осъзнава социалната си отговорност, да сме екологично отговорни, да добавяме стойност към икономиката на страната и да сме ориентирани към задоволяване на клиентите си.